Restauratie | onderhoud | conservering van kunst | onderzoek- en adviesbureau

De Kunstkliniek Veer & Veer

Wij zijn gespecialiseerd in restauraties van schilderijen, kunst op papier (beschadigde aquarellen, vergeelde etsen, tekeningen, gescheurde kaarten), beschadigde of vervuilde iconen en andere beschilderde voorwerpen, o.a. kasten, klokken of vergulde spiegels. Daarnaast werkt ‘ De Kunstkliniek’ nauw samen met vele collega’s die in andere takken van het omvangrijke en complexe restauratieve veld gespecialiseerd zijn.

Door de samenwerking met specialisten kunnen wij U, in een breed spectrum, terzijde staan voor het behoud van Uw antieke boeken, meubels of prenten. Tevens werken wij samen met specialisten op het gebied van timmer-, schilder- en stucadoorwerk aan oude of antieken gebouwen. Ook kunnen wij de majolica’s leveren die op Uw oude of antieke wandtegels ontbreken. Door ons uitgebreide pakket van kennis en kunde kunnen wij uw kostbare bezit met succes van de ondergang redden en in zijn oude glorie herstellen.

Wegens onze tweeëntwintigjarige ervaring op het gebied van computergestuurde vacuümpersen, hebben we sinds kort de vertegenwoordiging voor de Lage Landen gekregen. Onze deur staat open voor iedere collega die meer over deze bijzondere apparaten in het algemeen wil weten, maar vooral op het gebied van restauratie van schilderijen en papier, bij hoge en lage druk en bij gebruik van warme en koude lijmmethodes.

Tijdens de open dagen kunnen wij het gebruik van deze gespecialiseerd gereedschap uitleggen. Of maak gerust een afspraak.

Workshops

Geïnteresseerd in onze workshops en wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe data, mail dan naar dekunstkliniek@gmail.com.

Boeken