Twee workshops met PAOLO CREMONESI

‘Emulsions for Surface Cleaning and Removal of Film-Forming Materials’

Een workshop geleid door PAOLO CREMONESI van maandag 15 tot en met vrijdag 19 januari 2018 vindt te Amsterdam in de ‘het Veem’, Amsterdam, een vijfdaagse workshop plaats, georganiseerd door ARA Nederland in samenwerking met ‘De Kunstkliniek’ te Hilversum: “Emulsions for Surface Cleaning and Removal of Film-Forming Materials” gegeven door de eminente dr. Paolo Cremonesi.

De workshop is bedoeld voor restauratoren die in hun werk te maken hebben met het schoonmaken van oppervlakken en het afnemen van lak- en verflagen en vernissen. Deze workshop wordt voor het eerst gegeven in Nederland en het niveau vereist enige ervaring en/of kennis op dit gebied, zo is het volgen van de ontwikkelingen in het veld (de methoden van Richard Wolbers) een pré. De inschrijving gebeurt echter op volgorde van aanmelding.

Het dagprogramma zal binnenkort gepubliceerd worden, evenals verdere informatie. Iedere dag zal bestaan uit zowel een theoriegedeelte als een practicum. De inschrijving is nu al geopend en de deelnameprijs aan de workshop bedraagt € 560,- (voor ARA-leden € 520,-).
Locatie: Amsterdam.