Tentoonstelling 2010: Feestelijke opening Winkel en Galerie (vernieuwde collectie)

Sinds de aankoop van ons huis, is de winkel- ruimte nooit op de juiste manier gebruikt.

Er waren Tentoonstellingen en Open-Huizen waar deze ruimte gebruikt werd door exposanten, handelaren, restauratoren of zelfs als "drink- en eethoek", maar meestal werd die mooie ruimte, wegens de gunstige lichtval, gewoon gebruikt als restauratieplek.

Na de laatste verbouwing van ons pand voor de ingebruikname van de tweede tentoonstellingsruimte, konden we ons eindelijk concentreren op het verbeteren van het gebruik van dit laatste maar ook gezichtsbepalende deel van ons pand, dé winkel !

Door een deel van de winkelruimte toe te vertrouwen aan de Fa. GLASWERKRichter bv, proberen wij haar fraaie en unieke collectie van vooral glas te vermengen met de pronkstukken van onze collectie waarbij "oud" en "nieuw" samengaan tot een boeiend ogend resultaat.

In het andere deel van de winkel, en de twee tentoonstellingsruimtes, stellen wij zoals altijd onze schilderijen, prenten, meubelen, sieraden, mineralen en … naturalia, te koop.

Ook blijven wij tentoonstellingen met alle richtingen en soorten kunst presenteren, met iedere keer kunstzinnige gasten uit binnen- en of buitenland als hoofdgenodigden.

Met de wens om u te helpen bij het aanvullen van uw verzameling, investering, belegging of kijk plezier, laten wij ons inspireren door "moois" en trends, in ieders voordeel.

 

Veel kijkplezier,
E.R. van der Veer- Curpan,
Aspirantlid Lapada (internationale vereniging van kunst- en antiekhandelaren).

Click op een foto voor details: