R. (Roeland(t) Maertensz) Savery of Saverij (Kortrijk, 1576 – Utrecht, 1639) olieverf op paneel

Tentoonstellingen

Dit is een voorbeeldtekst. Hier komt een tekst over cursussen. Wij zijn gespecialiseerd in restauraties van schilderijen, kunst op papier (beschadigde aquarellen, vergeelde etsen, tekeningen, gescheurde kaarten), beschadigde of vervuilde iconen en andere beschilderde voorwerpen, o.a. kasten, klokken of vergulde spiegels. Daarnaast werkt ‘ De Kunstkliniek’ nauw samen met vele collega’s die in andere takken van het omvangrijke en complexe restauratieve veld gespecialiseerd zijn.

Door de samenwerking met specialisten kunnen wij U, in een breed spectrum, terzijde staan voor het behoud van Uw antieke boeken, meubels of prenten. Tevens werken wij samen met specialisten op het gebied van timmer-, schilder- en stucadoorwerk aan oude of antieken gebouwen. Ook kunnen wij de majolica’s leveren die op Uw oude of antieke wandtegels ontbreken. Door ons uitgebreide pakket van kennis en kunde kunnen wij Uw kostbare bezit met succes van de ondergang redden en in hun oude glorie herstellen.

[ultimate_carousel slides_on_desk=”1″ slides_on_tabs=”1″ slides_on_mob=”1″ el_class=”hoogte” arrow_size=”40″ next_icon=”ultsl-arrow-right3″ prev_icon=”ultsl-arrow-left3″ dots=”off” adaptive_height=”on” centermode=”on”]

Workshop met Dr. Tracey Chaplin

Workshop met Dr. Tracey Chaplin

Workshop met Dr. Tracey Chaplin

Workshop met Richard Wolbers

[/ultimate_carousel]